Banner_2
Banner_5
Banner_4
Banner_1
Banner_3

Nieuws

1 april 2023

Onze online reservatiemodule staat online! 

Selecteer de juiste cadeaubon/voucher die u heeft. Vervolgens kan u een vrije datum selecteren en de bijhorende stappen volgen.

Zorg dat je de cadeaubonnummer bij de hand hebt die je terugvindt op de cadeaubon.


Heb je een cadeaubon uitgegeven voor 1 januari 2021? Neem dan via mail contact met ons op.


Wanneer je foutieve informatie invult, kan je reservatie geweigerd of aangepast worden door ons.


Bij problemen of vragen zijn we per e-mail (contact@herkballont.be) of telefonisch (0494 41 50 70) bereikbaar.

25 februari 2023

Goed nieuws! Na onze winterslaap komt de lentezon piepen. We starten daarom onze ballonvaarten op vanaf zaterdag 1 april 2023.
We varen tot aan de zomervakantie alleen in de weekenden (ochtend en avond). In de zomermaanden varen we elke dag bij gunstig weer. In de weekenden is het ook mogelijk om een ochtendvaart te doen bij zonsopkomst.


Vanaf dit jaar kan je jouw ballonvaart online reserveren via onze reservatiemodule. Je kiest zelf een beschikbare datum en ontvangt daarna automatisch alle nodige informatie.


Je dient zelf vervoer te voorzien om terug te geraken naar het opstijgterrein. Vraag tijdig aan vrienden, familie, buren, kennissen om mee jullie avontuur te beleven.


Ballonvaren is afhankelijk van het weer. Helaas kunnen we maar 30-40 keer per jaar ballonvaren. In het voorjaar varen we uitsluitend in de weekenden (ochtend en avond). In de zomer dagelijks bij mooi weer en in de weekenden zowel in de ochtend als in de avond.


Het is de verantwoordelijkheid van de houder van een cadeaubon/voucher om ons te contacteren voor een vastleggen van een datum.


Contacteer ons gerust voor het reseveren van jouw ballonvaart, bij voorkeur via e-mail. Voor vragen en informatie kan je ons steeds via e-mail, WhatsApp of telefonisch contacteren!

2 januari 2023

Wil je de avonturen van vorig jaar opnieuw beleven?

Klik HIER en lees al het nieuws met foto's van vorig jaar nog eens rustig door.

22 december 2022

2022 loopt op zijn einde!


We kunnen terugblikken op heel veel fijne passagiersvaarten en lesvaarten.

We ontmoetten heel veel aangename passagiers, ontdekten heel wat mooie, nieuwe plekken in België, genoten van een ballonvakantie in Italië en zorgden ervoor dat er een nieuwe vrouwelijke ballonvaarder haar brevet behaalde.

Het volledige team van Herkballont wenst jou en je familie fijne feestdagen en een liefdevol 2023 toe.


Proost en tot volgend jaar!